Canesten Foot

Canesten Foot crème 10 mg/g wordt gebruikt voor de behandeling van voetschimmel (zwemmerseczeem). 8,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Canesten Foot

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Canesten Foot is een crème die wordt gebruikt bij voetschimmel. Voetschimmel herkent u aan de rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid en/of onaangename geur. Canesten Foot doodt de voetschimmel en verlicht zo de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol.

Te gebruiken bij

  • Voetschimmel

Productvoordelen

  • Eenvoudig in het gebruik

Dosering

De crème tweemaal daags op de geïrriteerde huid aanbrengen. In het algemeen zullen de klachten na 3 tot 4 weken verdwenen zijn. Om de schimmels uit de diepere huidlagen te laten verdwijnen, is het belangrijk de behandeling niet te onderbreken en tot 2 weken nadat alle verschijnselen verdwenen zijn voort te zetten.Dit betekent dat de totale behandeling zo'n 6 weken zal duren.

Gebruiksadvies

Behandel de aangedane huid van de voet tweemaal per dag. U herkent deze door jeuk, rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid of een onaangename geur. Was eerst uw voeten en verwijder loszittende huidschilfers. Droog de voeten goed af (vooral tussen de tenen). Gebruik hierbij een schone handdoek. Breng Canesten foot dun aan op de aangedane huid van de voet en smeer deze uit. Canesten foot crème is gemakkelijk tussen de tenen en op de andere plaatsen van de voet aan te brengen. Bij de eerste tekenen van een plaatselijke huidreactie moet het aanbrengen van Canesten foot worden stopgezet.

Bijwerkingen

Er kan overgevoeligheid of irritatie van de huid optreden gepaard gaande met jeyk, roodheid, branderig gevoel of stekende gevoel, blaasjes en vochtafscheiding. Verder kunnen galbulten ontstaan.

Waarschuw uw arts of apotheker wanneer bij u een bijwwerking optreedt die niet wordt vermeld in de bijsluiter of als u een bijwerking als ernstig ervaart.

Zwangerschap / Borstvoeding

Canesten foot kan, voor zover bekend, zonder gevaar in de aanbevolen dosering worden gebruikt tijdens de zwangerschap en gedurende de periode van borstvoeding.

Samenstelling

Clotrimazol, sorbitanstearaat (E491), polysorbaat 60 (E435), cetylstearylalcohol, cetylpalmitaat, 2-octyldodecanol, benzylalcohol, water.

Bevat

10mg/g clotrimazol

Inhoud

20 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Canesten Foot crème kunt u voor een optimaal resultaat samen met Canesten foot strooipoeder gebruiken.

Merk

Canesten

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 25°C en niet in de koelkast of vriezer. Buiten bereik en zicht van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen