Canesten Skin 10mg/g

Canesten Skin 10mg/g bij huidinfecties die veroorzaakt zijn door bepaalde schimmel- of gistsoorten.

 10,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Canesten Skin 10mg/g

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Canesten skin is een crème die wordt toegepast bij bepaalde schimmel- of gistinfecties van de huid. U herkent deze door jeuk, rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid. Canesten skin bevat als werkzaam bestanddeel clotrimazol. Clotrimazol is een stof, die in staat is de groei van veelvoorkomende schimmels en gisten te remmen of deze te doden

Te gebruiken bij

  • Huidinfecties die veroorzaakt zijn door bepaalde schimmel- of gistsoorten

Productvoordelen

  • Vermindert de jeuk

Dosering

U kunt de Canesten Skin Crème tweemaal daags op een schone en droge huid dun aanbrengen. In het algemeen zullen de klachten na 3 tot 4 weken verdwenen zijn. Om de schimmels uit de diepere huidlagen te laten verdwijnen, is het belangrijk de behandeling niet te onderbreken en tot 2 weken nadat alle verschijnselen verdwenen zijn voort te zetten. Dit betekent dat de totale behandeling zo'n 6 weken zal duren.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter.

Zwangerschap / Borstvoeding

Canesten skin kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt tijdens de zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding.

Samenstelling

Clotrimazal, sorbitanstearaat, polysorbaat 60, cetylstearylalcohol, cetylpalmitaat, 2-octyldodecanol, benzylalcohol en water.

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Huidschimmels zijn schimmels die in de huid, de nagels of de haren van mensen of dieren groeien. Als de schimmel zich uitbreidt, noemen we dat een 'schimmelinfectie'. Iedereen komt in aanraking met huidschimmels. De schimmel groeit vooral als de huid vochtig en warm is. De groei van huidschimmels wordt bevorderd door het dragen van strakke, schurende kleding en door de huid vaak te wassen met zeep kan deze geïrriteerd raken. De schimmel zit in de huidschilfertjes. Deze laten los en kunnen zich zo verspreiden. Op de huid ontstaan rode plekken met schilfering langs de randen. Soms zijn het ringvormige plekken die steeds groter worden, terwijl het midden ervan alweer geneest. Deze vorm van huidschimmel wordt 'ringworm' genoemd. De plekken kunnen jeuken en een branderig gevoel geven. Ook kunnen er kleine blaasjes en puistjes ontstaan. Was uw huid het liefst zonder zeep. Als u toch een keer zeep of shampoo gebruikt, spoel dan de huid daarna goed af zodat er geen zeepresten achterblijven. Droog de huid goed af. Draag goed ventilerende, niet knellende kleding en/of schoenen.

Merk

Bayer

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Dit geneesmiddel dient in een droge omgeving bij 15-25ºC te worden bewaard.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen