Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Accu-Chek (3)
  2. Blockland (1)
  3. CONTOUR NEXT (2)
  4. Duracell (5)
  5. FreeStyle (0)
  6. BD (0)

Glucose meten

Voor bloedsuiker meting

Met behulp van een bloedglucosemeter kunt u zelf thuis uw bloedsuikerwaarde meten. Ook voor mensen met diabetes type 2 kan dit zinvol zijn. Bijvoorbeeld bij een erg schommelende bloedsuiker of om meer inzicht te krijgen in de diabetes. Zo kan worden vastgesteld wat de invloed van activiteiten (werken, uitgaan, sporten) is en wat de invloed van bijzondere omstandigheden (vakantie, ziekte) is.

11 Producten


  1. 1
  2. 2

Glucosemeters

Voor mensen met diabetes is het belangrijk om het bloedglucoseniveau goed in de gaten te houden. Met een bloedglucosemeter kan deze bloedwaarde gemeten worden. Meestal wordt de bloedsuiker gemeten door middel van een prikje in de vingertop of, in de muis van de hand of in de onderarm. In ons assortiment vind u verschillende meters voor diabetespatiënten, maar ook prikpennen, teststrips, controlevloeistof en andere toebehoren. Kijk op Leef.nl wat het aanbod is en kies het product wat het beste bij u past. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen