Controlevloeistoffen

Voor het controleren van de meter

Elke meter heeft zijn eigen controlevloeistof om te checken of het systeem nog steeds naar behoren functioneert. Het is aan te raden uw meter jaarlijks te (laten) controleren. Dit kan meestal kostenloos bij uw apotheek. Wilt u zelf uw meter controleren, dan kunt u gebruik maken van de controlevloeistof die bij uw meter hoort.

Er zijn geen producten gevonden.

Diabetes hulpmateriaal

Wanneer u als diabetespatient uw bloedsuikerwaarde regelmatig moet meten heeft u daar een speciale materialen voor nodig. Een bloedglucosemeter, een prikpen, lancetten, teststrips en een controlevloeistof. Met behulp van een controlevloeistof kunt u zelf controleren of de bloedglucosemeter samen met de bloedglucose-teststrip als bloedglucosemeetsysteem goed functioneren. De controlevloeistof heeft een Level I en Level II flacon om een hypo en een hyper na te bootsen. Het is raadzaam steeds de controlevloeistof te gebruiken in combinatie met hetzelfde merk bloekglucosemeter.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen