Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Cutimed (1)
  2. Eucerin (1)
  3. Hypogeen (1)
  4. La Roche-Posay (1)

Huidproducten

Een droge huid is een vaak voorkomende klacht bij mensen met diabetes. Voorkom een droge huid door niet te lang en niet te heet te douchen en zeepvrije wasproducten te gebruiken. Vet de huid na het douchen in met een vettende crème.

4 Producten
Terug naar boven

Diabetes

De ziekte diabetes, officiële naam diabetes mellitus of in de volksmond suikerziekte genoemd, is een aandoening waarbij de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed te hoog is. In normale onstandigheden zorgt het hormoon insuline uit de alvleesklier ervoor dat de hoeveelheid suiker in het bloed niet te hoog wordt. Insuline heeft als taak lichaamscellen aan te zetten suiker uit het bloed op te nemen. Wanneer u diabetes heeft werkt dit helaas niet goed. Diabetes geeft een grotere kans op aandoeningen zoals huidproblemen en mondproblemen. Bekijk op Leef.nl welke zelfzorgmiddelen en verzorgingsproducten er voor diabetespatiënten zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen