Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Blockland (1)

Insulinetasjes

Hou het koel

Uw insuline koel vervoeren kan in een van onze speciale insulinetasjes. In de Vitility iCool blijven uw medicijnen ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (15 °C - 30 °C, afhankelijk van de omgevingstemperatuur). Het koelelement van de Insulmate blijft in de etui onder de 15°C gedurende 9 uur.

1 product
Terug naar boven

Insulinetasjes

Wanneer u diabetes heeft en insuline moet gebruiken is het belangrijk dat u dit medicijn op een goede manier mee kunt nemen. Insuline moet koel blijven dus een speciaal tasje waarbij de temperatuur gewaarborgd is behoort dan tot een van de basis hulpmiddelen wanneer u diabetes heeft. Er zijn diverse soorten insulinetasjes verkrijgbaar, sommige daarvan houden het medicijn meerdere dagen op de juiste temperatuur. Bijvoorbeeld het tasje van Vitility. Het tasje blijft ongeveer vier dagen op kamertemperatuur en kan vele malen opnieuw worden gebruikt. Ook te gebruiken voor medicijnen die koel dienen te worden bewaard. Het tasje is verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen