Meters

Voor bloedsuikermeting

Uw bloedsuikerwaarde kunt u zelf eenvoudig meten met een bloedsuikermeter. De startpakketten bevatten de meter, een prikpen met lancetten en een verpakking teststrips. De hoeveelheid teststrips kan per merk verschillen.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen bij diabetes

Diabetes, of met de officiële naam diabetes mellitus, is een aandoening waarbij de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed te hoog is. In een gezond lichaam zorgt het hormoon insuline uit de alvleesklier ervoor dat de hoeveelheid suiker in het bloed op niveau blijft. De stof Insuline stimuleert lichaamscellen om suiker uit het bloed op te nemen. Bij diabetes werkt dit niet meer goed. Wat vervelend is, is dat niet iedereen direct merkt dat het suikergehalte in het bloed verhoogd is. Diabetes is als volgt te herkennen: veel moeten plassen, dorst en moeheid. Daarnaast kunt u last hebben van jeuk of slecht genezende wondjes en huidinfecties. Wanneer u insuline moet gebruiken heeft u meters nodig om het bloedsuiker gehalte te bepalen. Een prikpennen en teststrips. In een startset vindt u alles bij elkaar. Dit en veel meer vindt u op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen