Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Blockland (1)
  2. Service Apotheek (1)
  3. BD (0)

Naaldencontainers

Gebruikte naalden gooit u weg in een naaldencontainer. Op deze manier worden prikaccidenten voorkomen. Wanneer de container vol is kunt u deze inleveren bij uw apotheek of op de gemeentewerf. 

2 Producten




Terug naar boven

Naaldencontainers

De bescherming van het milieu is voor iedereen belangrijk. Mensen met diabetes kunnen hier aan meehelpen door er voor te zorgen dat gebruikte spuiten, naalden en lancetten op een veilige manier worden weggegooid. Leef.nl heeft een assortiment naaldencontainers die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn onbreekbaar, lekdicht en punctiebestendig, daarnaast voldoen ze aan de huidige voorschriften. Met een naaldencontainers in de buurt kunnen naalden, scalpels en andere scherpe, prikkende, snijdende voorwerpen meteen in alle veiligheid weggeborgen worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen