Prikpennen

Voor het meten van bloedsuiker

Hier vindt u onze prikpennen voor het produceren van een druppel bloed voor een bloedglucosemeting. De prikpennen hebben verschillende standen die de diepte van de prik weergeven en zijn zo af te stellen op de huiddikte.

Er zijn geen producten gevonden.

Diabetes hulpmateriaal

Als diabetespatient zult u regelmatig uw bloedsuikerwaarde moeten meten. Om dat te kunnen doen heeft u een speciale prikpen nodig. In de prikpen worden lancetten geplaatst. Een lancet is een soort naaldje die in het prikapparaatje geplaatst (de bloedafnameapparatuur) wordt. Vervolgens prikt u zichtzlef om een druppeltje bloed te krijgen. Dit druppeltje bloed laat u op de teststrip neerkomen. Deze teststrip wordt dan vervolgens 'gelezen' door de bloedglucosetestmeter. Zo kunt u eenvoudig de bloedsuikerwaarde in uw bloed bepalen. Er zijn extra veilige lancetten verkrijgbaar en lancetten die zo min mogelijk pijn doen. Kijk op Leef.nl naar de verschillende mogelijkheden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen