Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Service Apotheek (1)

Bloeddruk

Diabetes en hoge bloeddruk

Veel mensen met diabetes hebben ook een hoge bloeddruk. Beide aandoeningen zijn risicofactoren voor hart- en vaatziekten dus dat is vervelend. Met een goede bloeddrukmeter houdt u zelf, thuis, uw bloeddruk in de gaten. Een bovenarmbloeddrukmeter is makkelijker in het gebruik dan een polsbloeddrukmeter.

1 product
Terug naar boven

Diabetes en hoge bloeddruk

Wanneer u diabetes heeft is dit net als een hoog cholesterolgehalte een risicofactor voor hart- en vaatziekten. Door een goede behandeling van diabetes wordt geprobeerd dit risico te verminderen. Of ook uw cholesterol wordt behandeld is afhankelijk van alle risicofactoren samen. De medicijnen die u krijgt voor de behandeling van diabetes hebben vooral het doel om schade aan uw hart- en bloedvaten te voorkomen of te verminderen. Daarom wordt ook vaak bij diabeten ook een cholesterolverlager voorgeschreven. Op Leef.nl vindt u supplementen om de risico voor hart en bloedvaten te verkleinen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen