Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Medivere (1)
  2. Pharma Nord (1)
  3. Pharmaccent (1)

Cholesterol

Diabetes en cholesterol

Een hoog cholesterolgehalte is net als diabetes een risicofactor voor hart- en vaatziekten. Op Leef.nl vindt u plantaardige supplementen die bijdragen in het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

3 Producten
Terug naar boven

Cholesterol en diabetes

Of bij diabetes een verhoogd cholesterol wordt behandeld met medicijnen is afhankelijk van het totaalplaatje aan risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Deze risicofactoren zijn, naast dat u diabetes heeft en een verhoogd cholesterol: geslacht, leeftijd, roken, hoge bloeddruk, reumatoïde artritis, stress, overgewicht, weinig lichaamsbeweging, ongezonde voeding en het drinken van meer dan twee glazen alcohol per dag. Veel van deze risicofactoren kunt u zelf beïnvloeden door gezonder te leven. Op Leef.nl vindt u supplementen die bijdragen aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen