Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Cutimed (1)
  2. Eucerin (2)
  3. Hypogeen (4)
  4. La Roche-Posay (1)

Droge huid

Mensen met diabetes hebben vaak een droge huid. Een droge huid is gevoeliger voor wondjes en infecties. Voorkom een droge huid met onze vettende en verzorgende producten.

8 ProductenDiabetes

De ziekte diabetes, officiële naam diabetes mellitus, is een aandoening waarbij de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed te hoog is. In een gezond lichaam zorgt het hormoon insuline uit de alvleesklier ervoor dat de hoeveelheid suiker in het bloed niet te hoog wordt. Insuline zorgt ervoor dat lichaamscellen suiker uit het bloed opnemen. Wanneer u diabetes heeft werkt dit proces niet goed. Diabetes geeft een grotere kans op aandoeningen zoals huidproblemen en mondproblemen. Bekijk op Leef.nl welke zelfzorgmiddelen er voor diabetespatiënten zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen