Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bayer (1)
  2. Canesten (1)
  3. Mycosan (1)
  4. Selsun (0)
Hoofdbestanddeel
  1. Clotrimazol (4)
  2. Seleniumsulfide (0)

Schimmel

Schimmelinfecties komen veel voor bij mensen met diabetes. Huidschimmel kunt u voorkomen door de huid goed te drogen en droog te houden en gebruik zo min mogelijk zeep. Een schimmelinfectie behandelt u met een van onze antischimmelproducten.

5 Producten
Terug naar boven

Schimmelinfecties bij diabetes

Wanneer u last heeft van diabetes mellitus heeft u meer kans op het ontwikkelen van allerlei huidaandoeningen. Ongeveer 30 procent van de mensen met diabetes heeft huidproblemen en dan met name schimmelinfecties. Gisten en schimmels groeien vooral op vochtige plaatsen, daarom is het van belang dat u de huid goed droog maakt en houdt. Vermijd zoveel mogelijk water, zeep en irriterende stoffen. Droog uw handen altijd goed af, vooral tussen de vingers, of draag rubberen handschoenen om contact met water te voorkomen. Draag liever geen ring(en) tijdens het werk. Gebruik indrogende huidverzorgingsproducten op basis van zinkoxide.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen