Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dr. Fix (1)
  2. Eucerin (1)
  3. Gehwol (2)
  4. Hypogeen (2)
  5. Service Apotheek (1)
  6. Best4Feet (0)

Voeten

Voetverzorging is belangrijk wanneer u diabetes hebt. Door uw voeten dagelijks goed te verzorgen, kunt u voetproblemen voorkomen. Door de voeten regelmatig in te smeren met een van onze vettende voetcrèmes voorkomt u dat de huid van de voeten uitdroogt.

12 Producten


  1. 1
  2. 2

Voetverzorging

De huid van enkels en voeten van mensen met diabetes is extra kwetsbaar. Omdat voeten de hele dag door belast worden is de kans op een infectie door bacteriën groot. Wanneer wonden aan de voet niet goed behandeld worden kan dit uiteindelijk zorgen voor het afsterven van weefsel of tot levensgevaarlijke bloedvergiftiging (sepsis). Dit noemen we wel een diabetische voet. Een goede verzorging van uw voeten en een regelmatige inspectie door een voetendeskundige ofwel podotherapeut is dus heel erg belangrijk. kan zorgen voor het voorkomen van verergering van wondjes aan uw voeten. Leef.nl heeft een groot assortiment verzorgingingsproducten en speciale sokken voor mensen met diabetes.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen