Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Glucogel (1)
  2. Glucotabs (1)
  3. Hypiofit (5)

Suikers

Vloeibare glucose en glucosetabletten in veel smaken

Met onze snelwerkende suikers is een hypo (te lage bloedsuiker) zo weer voorbij. Zorg ervoor dat u ze altijd bij u heeft!

7 Producten
Terug naar boven

Hypo's of een te laag bloedsuiker

Een te laag bloedsuikergehalte ook wel hypo genoemd, kunt u makkelijk oplossen door iets suikerhoudend te eten of te drinken. Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld tabletten druivensuiker. Zorg dat u altijd een snelwerkende suiker bij u hebt. Om de hoogte van uw bloedsuiker te meten gebruikt u ee speciale prikpen, herhaal de meting na 15 minuten. Bij een matige hypoglykemie kunt u het beste glucose in vloeibare vorm innemen. Wanneer de hypoglykemie voorbij is, kunt u het beste nog wat extra eten om te voorkomen dat de hypoglykemie snel weer terugkeert. Dit is vooral van belang voor patiënten die zichzelf injecteren met een langwerkend insuline. Vloeibare glucose en glucosetabletten kunt u op Leef.nl bestellen evenals prikpennen om uw bloedsuiker te meten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen