Honden

De verzorging van uw hond:

De hond is één van de meest populaire huisdieren. Honden die gezond zijn, zijn meestal actief, hebben een schoon gebit en ruiken niet uit hun bek, hebben een glanzende vacht, stevige ontlasting en zijn niet te dik. Om uw hond in een goede conditie te houden laat u jaarlijks de aanbevolen vaccinaties geven, geeft u eenmaal per drie maanden een ontwormingskuur, controleert u regelmatig op vlooien en teken en verzorgt u de vacht van uw hond tenminste eenmaal per week.

60 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het beste voor uw hond

Uw hond is uw beste vriend en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met mensen is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen