Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. De Groene Os (1)
  2. PUUR Natuur (2)
  3. Phytonics (1)

Blaas en nieren

Advies bij blaas- en nierproblemen bij de hond:

De meest voorkomende blaas- of nierproblemen bij de hond zijn een blaasontsteking en chronisch nierfalen. Een hond met blaasontsteking heeft pijn bij het plassen en/of een troebele of bloederige urine. Een hond met een blaasontsteking moet altijd naar de dierenarts. Chronisch nierfalen komt voor bij oudere honden en leidt tot vermagering, veel drinken en plassen en een algeheel verslechtering van de gezondheidstoestand. Door aanpassing van de voeding kunnen de nieren minder worden belast. Voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het voorkomen van nier- en blaasproblemen bij uw hond.

4 Producten
Terug naar boven

Het beste voor uw huisdier

De hond wordt wel de beste vriend  van de mens genoemd en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Dat begint met een goede verzorging maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is daarom niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook producten en zelfzorg medicijnen heeft voor huisdieren. Een dierenarts aan Leef.nl verbonden kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten voor voor blaas en nieren, maar ook voor luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen