Gebit

Advies bij gebitsproblemen bij de hond:

Door uw hond regelmatig goed te laten kauwen worden gebitsproblemen voorkomen en is het ook niet nodig de tanden van uw hond te poetsen. Gebitsonvriendelijke voeding kan ervoor zorgen dat er toch tandplaque ontstaat op de tanden en kiezen van uw hond. Om gebitsproblemen en verlies van tanden en kiezen te voorkomen, kan het noodzakelijk zijn zelf het gebit van uw hond te reinigen of dit door de dierenarts te laten doen. Sommige voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het voorkomen van tandplaque en tandsteen.

Er zijn geen producten gevonden.

Uw beste vriend

Uw hond betekent erg veel voor u, dus wilt u natuurlijk de allerbeste verzorging die er is. Dat begint uiteraard met een goede verzorging met de juiste producten. En als de hond iets mankeert wilt u de beste medicatie hebben die er is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen voor mensen, de parallel met dieren is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en de beste producten voor het gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen