Luchtwegen

Advies bij luchtwegklachten bij honden:

De belangrijkste luchtwegklacht bij honden is hoest. Hoesten kan worden veroorzaakt door een infectie of virus en wordt dan vaak kennelhoest genoemd. Kennelhoest komt niet uitsluitend na een verblijf in een kennel voor, maar kan ook worden veroorzaakt door contact met andere besmette honden. Kennelhoest gaat meestal vanzelf over. Laat uw hond niet in direct contact met andere honden komen in verband met besmetting. (Kinder)hoestdrank met thijm of broomhexine kan de klachten verlichten. Gebruik bij voorkeur een suikervrije hoestdrank. Bij ernstig zieke honden kan de dierenarts een antibioticum voorschrijven. Vaccinatie tegen kennelhoest kan de infectie in de meeste gevallen voorkomen.

Andere oorzaken van hoest bij honden kunnen bijvoorbeeld een allergie of hartfalen zijn. Deze onderliggende ziekten moeten door de dierenarts met medicatie op recept worden behandeld.

Er zijn geen producten gevonden.

Het beste voor uw hond

Uw hond is uw beste vriend en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer uw hond last heeft van zijn luchtwegen en benauwd is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen