Exil Tick Off combispray Hond

Exil Tick Off combispray is een pompspray met IGR tegen teken en vlooien voor de hond en werkt tot 4 weken tegen teken en tot 10 weken tegen vlooien.

 33,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Exil Tick Off combispray Hond

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Exil Tick Off combispray is een langwerkende huidspray voor de hond. Het middel weert teken af en voorkomt een tekenbeet. Exil Tick Off combispray: voor een tekenvrije hond tot 4 weken na toediening.

Weert teken af en voorkomt en tekenbeet
Exil Tick Off heeft naast een snelle tekendodende werking ook een afwerende werking tegen teken en beschermt de hond óók tegen vlooien. De afwerende werking voorkomt dat teken zich vastbijten. U ziet dus geen of veel minder teken op uw hond.

Uw hond is binnen 1 uur beschermd!
Bij toediening verspreidt u het middel met de sproeiflacon over de gehele vacht. Daardoor is het dier direct beschermd tegen teken en vlooien. Binnen 1 uur!

Voor alle honden ouder dan 3 maanden
Exil Tick Off combispray kan veilig worden gebruikt bij alle honden ouder dan 3 maanden. De dosering is afhankelijk van het lichaamsgewicht van de hond. Dat maakt Exil Tick Off combispray ideaal voor de kleine hond.

Te gebruiken bij

  • De behandeling en preventie van besmetting met volwassen vlooien en teken en bescherming tegen infectie met vlooien door remming van de ontwikkeling van het insect naar het volwassen stadium.

Productvoordelen

De voordelen van Exil Tick Off combispray:

  • Huidspray met doseerspuit. 
  • Beschermt tot 4 weken tegen teken en tot 10 weken tegen vlooien, vlooieneieren en vlooienlarven. 
  • Voor alle honden ouder dan 3 maanden.

Dosering

Dosering is afhankelijk van de vachtlengte en de grootte van het dier. 1 keer sprayen komt overeen met 3 ml.

  • Honden tot 20 kg: 5 ml per kg lichaamsgewicht. 
  • Honden tussen 20 en 40 kg: 3 ml per kg lichaamsgewicht. 
  • Honden vanaf 40 kg: 100 ml per dier. 

Tick Off Combispray niet vaker dan 1x per maand toedienen.

Gebruiksadvies

Toedieningswijze
Uitwendig op de hond toepassen. Op een afstand van 10-20 cm tegen de haarrichting in -niet in de ogen- sprayen. Masseer de vacht bij langharige dieren, zodat het product tot op de huid kan doordringen. Gebruik hierbij handschoenen. Laat het product op de vacht drogen. De hond niet droogwrijven, föhnen of borstelen en niet direct in contact laten komen met gelakte of geverfde oppervlakken.

Bijwerkingen

Incidenteel kunnen worden waargenomen: ataxie, braken, convulsies, overgevoeligheid, regelmatig terugkerende spiertrekkingen of spiertrillingen.

Contra-indicaties

Niet toepassen bij zieke of herstellende dieren, zogende teven, honden jonger dan 3 maanden en katten.

Samenstelling

Samenstelling per ml: Permethrine 18,8 mg, Pyriproxifen 0,2 mg.

Inhoud

250 milliliter

Meer informatie

Werkingsduur
Beschermt 45 dagen tegen volwassen vlooien, 30 dagen tegen teken en 70 dagen tegen de ontwikkeling van een vlooienpopulatie.

Voorzorgen, waarschuwingen
Ontvlambaar. Houd behandelde dieren weg van open vuur en andere warmtebronnen tot de vacht volledig droog is, echter tenminste gedurende 30 minuten na het sprayen. Niet in een open vlam of ander gloeiend voorwerp sprayen. Spray niet in de ogen van het dier. Vermijd bij toepassing directe inademing, alsmede direct huiden oogcontact ter voorkoming van irritatie. Draag handschoenen en bescherm ogen en gezicht. De dieren na behandeling niet wassen en niet direct laten zwemmen. Vooral zeewater kan de werkzaamheid en de werkingsduur doen afnemen.

Merk

Exil

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur -niet boven 30 °C- en donker bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen