Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Exil (7)

Vlooien en teken

Vlooien en teken bij honden

Een vlooienbesmetting heeft niets met hygiëne te maken. Elke hond kan vlooien krijgen. Een vlooienbesmetting bij uw hond kunt u voorkomen door preventief een vlooienbestrijdingsmiddel te gebruiken. Veel vlooienbestrijdingsmiddelen kunnen door middel van een pipetje in de nek (spot-on) worden aangebracht. Behandel bij een aanwezige vlooienbesmetting ook het huis, bijvoorbeeld met Indoor-X omgevingsspray, en stofzuig regelmatig.

Tekenbeten bij de hond kunt u voorkomen door gebruik te maken van een tekenband, zoals Scalibor. Enkele vlooienbestrijdingsmiddelen, zoals Frontline en Advantix, werken ook actief tegen tekenbeten.Wanneer u een teek op uw hond vindt, verwijder deze dan zo snel mogelijk. Teken kunnen ook bij honden de ziekte van Lyme veroorzaken.

7 ProductenWaarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen