Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. De Groene Os (2)
  2. Espree (5)
  3. PUUR Natuur (2)
  4. Phytonics (2)

Huid, vacht

Advies bij huidproblemen bij katten:

Een gezonde kat verzorgt zijn of haar huid en vacht zelf. Alleen bij langharige katten kan enige verzorging van de vacht noodzakelijk zijn. Een slechte vacht is daardoor meestal een teken dat er een onderliggende aandoening of een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen is. In enkele gevallen worden huidproblemen bij katten veroorzaakt door een allergie.

12 Producten


  1. 1
  2. 2

Het beste voor uw kat

Uw kat is uw beste vriend en huisgenoot en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen