Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Exil (3)

Vlooien en teken

Advies bij vlooien en teken bij katten:

Zelfs een kat die altijd binnenshuis is kan vlooien krijgen. Vlooien kunnen bij uw kat jeuk veroorzaken en u kunt in huis een vlooienplaag krijgen. Behandel een kat daarom altijd preventief tegen vlooien. De beste methode is een maandelijkse behandeling met een pipet die in de nek van de kan wordt aangebracht (spot-on methode). Heeft u een vlooienplaag in huis, gebruik dan Indoor-X Omgevingsspray. Een aantal vlooienmiddelen werkt ook preventief tegen tekenbeten, bijvoorbeeld Frontline Combo en Frontline Spot-on. Frontline Combo doodt de volwassen vlooien en verhindert daarnaast de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van de vlooien.

Teken kunnen ook bij de kat de ziekte van Lyme overbrengen. Verwijder een teek dus altijd bij uw kat, maar probeer bij voorkeur tekenbeten te voorkomen.

3 Producten
Terug naar boven

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen