Difrax BtoB Complete Kolfset

Complete kolfset met alles wat u nodig heeft om te kunnen kolven.

 229,00
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Difrax BtoB Complete Kolfset

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Complete set met alles wat u nodig heeft om te kunnen kolven. Complete kolfset bestaande uit: BtoB kolftas, BtoB kolf, S-fles 250 ml, borstkompressen (6 stuks) en moedermelkbewaarzakjes (2 stuks). U hebt tijdens het gebruik van de BtoB kolf beide handen vrij en kan naast het kolven andere dingen blijven doen. Daarnaast heeft de kolf acht verschillende zuigkracht niveaus die zelf in te stellen zijn. De pomp begint na het aanzetten direct met de toeschietreflexmodus. Na een periode van drie minuten gaat de pomp automatisch over op de kolfmodus. U kunt ook eerder overgaan op de kolfmodus.

Productvoordelen

  • Effectief
  • Tijdsbesparend
  • Stil en discreet
  • Handsfree
  • Elektrisch, zowel op batterijen als op netstroom
  • Alles wat u nodig heeft in één set

Inhoud

1 set

Meer informatie

De BtoB Complete Kolfset bevat: BtoB kolftas, BtoB kolf, S-fles 250 ml, borstkompressen (6 stuks) en moedermelkbewaarzakjes (2 stuks).

Merk

Difrax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen