Difrax Handgreep Babyfles 240 ml

Difrax Handgreep Babyfles 240 ml is geschikt vanaf het moment dat uw kindje rechtop kan zitten en graag zelf uit de babyfles wil drinken.

* Verplichte velden

Vanaf  9,49
Aantal:

Difrax Handgreep Babyfles 240 ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De handgreep babyfles 240 ml is geschikt vanaf het moment dat uw kindje rechtop kan zitten en graag zelf uit de babyfles wil drinken. Kinderen kunnen de fles gemakkelijk zelf vasthouden door de opening in het midden. Dit bevordert de ontwikkeling van de motoriek. Anti-koliek ventiel vermindert buikkrampjes.
In de bodem van de Handgreepfles zit een uniek anti-koliek ventiel. Dit voorkomt vacuüm zuigen en vermindert de kans op boeren, spugen, darmkrampjes en buikkrampjes. De flessenspeen heeft een zachte afwerking. Door de afschroefbare bodem is de babyfles makkelijk schoon te maken. Ontwikkeld door Difrax medisch team.

Productvoordelen

  • BPA vrij babyproduct
  • Anti-koliek ventiel vermindert buikkrampjes
  • Gemakkelijk vast te houden door kinderhandjes
  • Te gebruiken vanaf het moment dat uw kindje rechtop kan zitten

Inhoud

240 milliliter

Meer informatie

Dit product is in het roze en blauw verkrijgbaar.

Merk

Difrax

Maten

240ml
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen