Difrax Speen 12+ Woezel en Pip

Een fopspeen voldoet aan de zuigbehoefte en voorkomt duimen. 6,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Difrax Speen 12+ Woezel en Pip

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Difrax Woezel & Pip fopspenen zijn herkenbaar aan het mooie, vlindervormige schildje. Elke maat / leeftijd categorie van de fopspeen groeit mee met de grootte van het gezicht van het kindje. Het neusje wordt hierdoor altijd vrij gelaten. Ook zitten er gaatjes in de fopspeen welke zorgen voor extra luchttoevoer wat huidirritatie helpt te voorkomen. Naast het design stimuleert de Combi fopspeen de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren. Het ronde speen-model lijkt op de tepel en is door deze herkenbare vorm geschikt in combinatie met borstvoeding. De fopspenen serie begint met een zachte speen voor newborn en wordt steviger en massiever naarmate het kind ouder wordt. Bovendien heeft iedere Woezel & Pip fopspeen een ander design.

Productvoordelen

  • Leuke print

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Dit product wordt in verschillende kleuren geleverd. Helaas kunt u de kleur niet kiezen.

Merk

Difrax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen