Disolact Lactase drops

Met Disolact lactase drops kunt u gewone melk lactose arm maken. Maar ook vla en slagroom.

Disolact Lactase drops

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Disolact lactase drops is voldoende om 400 liter melk lactose vrij te maken. 5 drupjes per liter reduceren het lactose gehalte met 92%. Ook te gebruiken in combinatie met borstvoeding en/of flesvoeding bij kinderen met darmkrampjes. Met Disolact lactase drops behandelde melk kunt u net zoals anders gebruiken om direct te drinken of voor gebruik in de keuken.

Te gebruiken bij

  • Lactose-intolerantie

Dosering

Standaard 5 druppels per liter melk

Gebruiksadvies

Disolact lactase drops (standaard 5 druppels per liter melk) voegt u toe aan het melkproduct. Schud deze even zodat de lactase druppels goed verspreid worden in de melk. Hierna plaatst u het geheel in de koelkast en na 24 uur is de lactose voor 92% verteerd. Wilt u nog minder lactose in uw melk? Gebruik meer druppels en/of laat de melk langer staan voor gebruik. Met Disolact lactase drops behandelde melk kunt u net zoals anders gebruiken om direct te drinken of voor gebruik in de keuken.

Inhoud

14/100 milliliter

Verpakkingsvorm

Druppelfles

Meer informatie

  • Let op: Disolact lactase drops zetten de lactose om in galactose en glucose, houd er dus rekening mee dat indien u weer melk gaat gebruiken u uw suiker-waarden goed in de gaten moet houden.
  • De Disolact lactase drops zijn niet bruikbaar in een zure omgeving zoals de maag en zure melkproduct als yoghurt, kwark en karnemelk.

Merk

Disolut

Hoe te bewaren

Droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen