Disporta Stappenteller Yamax SW-200

Disporta Stappenteller Yamax SW-200 is een elektronisch stappenteller, de teller gaat tot 99.999 stappen.

 39,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Disporta Stappenteller Yamax SW-200

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een electronisch stappenteller, de teller gaat tot 99.999 stappen. Tijdens gebruik is de stofvrije beschermkap dicht te klappen om per ongeluk resetten te voorkomen. De display is duidelijk af te lezen, ook tijdens het lopen. Bij de meeste merken reageert het mechanisme niet op de stappen of slaat het juist op hol. De Yamax stappentellers zijn uitgerust met een zogenaamd "anti-bounce" mechanisme. TNO heeft een literatuurstudie gedaan naar bewegingsstimulering met behulp van stappentellers. De Yamax Digiwalker kwam daarbij als best geteste stappenteller uit de bus.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Gewicht: 30 gram
  • Afmeting in cm: 5,0 x 3,8 x 2,1( L x B x H )

Merk

Disporta

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen