Divisun 400IE

Divisun 400IE is een voedingssupplement in kauwtabletvorm dat toegepast wordt om vitamine D-tekort te voorkomen en te behandelen.

 9,52
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Divisun 400IE

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Elke kauwtablet bevat als actieve stof 10 microgram cholecalciferol, overeenkomend met 400 IE (Internationale Eenheden) vitamine D3. De kleine tabletjes smaken licht naar fruitmix en kunnen zonder water of voeding ingenomen worden. Doordat op de strips de dagen van de week staan aangegeven is per dag makkelijk te controleren of Divisun 400 al ingenomen is.

Vitamine D is onder andere belangrijk voor onze botten en spieren. Voor het grootste deel wordt het aangemaakt onder invloed van de zon. Omdat een aantal groepen mensen het risico loopt op een tekort aan vitamine D adviseert de Gezondheidsraad deze mensen dagelijks extra vitamine D in te nemen.

De Gezondheidsraad adviseert onderstaande bevolkingsgroepen om dagelijks 400IE (10 μg) vitamine D toe te voegen aan het normale voedingspatroon.

  • Kinderen tot 4 jaar
  • Personen met een donkere huidskleur
  • Personen die onvoldoende buitenkomen en/of dagelijks bedekkende kleding dragen
  • Zwangere vrouwen
  • Vrouwen van 50 tot 70 jaar

Gebruiksadvies

Divisun 400 tabletten zijn gemakkelijk te kauwen en kunnen zonder water of voedsel ingenomen worden.

Smaak

Fruit

Inhoud

84 tabletten

Meer informatie

  • Divisun 400 tabletten hebben een lichte fruitmix smaak.
  • Gebruik voedingssupplementen niet in plaats van een gezonde voeding.

Merk

Divisun

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats en in de originele verpakking. Buiten het bereik houden van jonge kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen