Dr. Swaab Trekzalf

Dr. E.J. Swaab Trekzalf zorgt ervoor dat de hoornlaag van de huid verweekt, waardoor de doorbraak van puisten kan worden bevorderd.


 5,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Dr. Swaab Trekzalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dr. E.J. Swaab Trekzalf is een zalf met een bacteriedodende werking en zorgt ervoor dat de hoornlaag van de huid verweekt, waardoor de doorbraak van puisten kan worden bevorderd. De zalf kan gebruikt worden voor ontstekingen als gevolg van puisten.

Te gebruiken bij

  • Puisten

Dosering

Breng Trekzalf enkele malen per dag op de puist aan. Vóór en na gebruik goed de handen wassen.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter.

Zwangerschap / Borstvoeding

Over het gebruik tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding bij zowel mens als dier bestaan onvoldoende gegevens om de mogelijke schadelijkheid te beoordelen. Overleg daarom met uw arts als u Trekzalf in deze periode wilt gebruiken.

Samenstelling

Sulfobutiminose-ammonium, gele vaseline en wolvet.

Bevat

Per gram: 100 mg Sulfobituminose-ammonium

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Dr. E.J. Swaab

Hoe te bewaren

Bewaar geneesmiddelen altijd buiten bereik van kinderen! Bewaar Trekzalf in de goed gesloten originele verpakking op een droge plaats bij kamertemperatuur (15-25°C).
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen