De Groene Os Drainage Compositum Paard/Pony

Tinctuur met een brede reinigende werking.

 30,10
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

De Groene Os Drainage Compositum Paard/Pony

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Drainage Compositum geeft een boost aan de reiniging van het lichaam. De tinctuur helpt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren. Het bevat ingredi├źnten die het immuun- en lymfesysteem activeren, de spijsvertering bevorderen en de stofwisseling stimuleren waardoor het opslaan van nieuwe afvalstoffen voorkomen wordt. Drainage Compositum helpt bij o.a. een gevoelige huid, is goed voor een gezonde spijsvertering en kan worden toegepast als zuiverende kuur in de lente. De Groene Os Drainage Compositum Paard/Pony is geschikt voor paarden en pony's.

Dosering

2 maal daags 30 druppels.

Interacties

Wegens de reinigende werking via de lever is het theoretisch gezien mogelijk dat medicijnen die door de lever worden gemetaboliseerd minder of anders werkzaam zijn. Raadpleeg de dierenarts over het gebruik van Drainage compositum in combinatie met medicijnen.

Contra-indicaties

Niet geven bij maagzweren, galstenen, afsluiting van de galwegen, auto-immuunaandoeningen, kanker en orgaantransplantaties. Niet geven aan verzwakte of erg zieke dieren. Reinigen kost veel energie. Wanneer het lichaam, bijvoorbeeld door ziekte, al extra belast is, vormt een drainagekuur een te sterke belasting. Dit kan het herstel dan zelfs in de weg gaan staan. Dit geldt ook voor operaties: geef Drainage compositum niet vlak voor een operatie, maar wacht tot het dier van de ingreep is bijgekomen. Zet Drainage compositum pas in nadat het dier zijn basisenergie heeft kunnen herstellen. Drainage compositum helpt de ballaststoffen, afkomstig van de narcose, uit te scheiden. Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode, tenzij de dierenarts anders voorschrijft.

Samenstelling

Aqua, Zwarte bes (Ribes Nigrum), Paardenbloem (Taraxacum officinalis), Grote klit (Arctium lappa), Mariadistel (Carduus marianus herba), Driekleurig viooltje (Viola tricolor), Guldenroede (Solidago virgaurea), Berk (Betula alba), Vliezige hokjespeul (Astragalus membranicus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Jeneverbes (Juniperus communis), Heermoes (Equisetum arvense), Artisjok (Cynara scolymus), Berendruif (Uva ursi), Kattensnor (Orthosiphonis stamineus), verdund extract van Berberis vulgaris, verdund extract van Alchemillae millefolium, Mariadistel (Carduus marianus semen), Kurkboom (Phellodendron amurense), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), verdund extract van Chelidonium majus, Grote engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Calamus rhizoma), verdund extract van Cantharis lytta vesicatoria, Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Rode zonnehoed (Echinacea purpurea), ethanol 35% v/v.

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen