Durex Elite

Deze speciale condooms zijn ongelooflijk dun en voorzien van extra glijmiddel.

Durex Elite

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze speciale condooms zijn ongelooflijk dun en voorzien van extra glijmiddel. De gladdere pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen en het condoom is speciaal ontworpen zodat het gemakkelijker aan te brengen is. De condooms bieden nog steeds hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming!

Productvoordelen

  • Ultra dun
  • Transparant
  • Gevormde condoom van natuurlijk rubber latex
  • Voorzien van een reservoir en een extra niet-zaaddodend glijmiddel

Gebruiksadvies

Een van u beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat u het condoom omdoet voor u gaat vrijen. Hierdoor voorkomt u ongewenste zwangerschappen en beschermt u uzelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met uw andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet u stoppen en een nieuw condoom omdoen. Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet u de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Inhoud

12 of 24 stuks

Verpakkingsvorm

Folieverpakking

Merk

Durex

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen