Durex Topsafe

Durex Topsafe condooms zijn nu speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven meer veiligheid tijdens het vrijen, voorzien van extra glijmiddel.* Verplichte velden

Vanaf  3,29
Aantal:

Durex Topsafe

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Durex Topsafe condooms zijn nu speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven meer veiligheid tijdens het vrijen, voorzien van extra glijmiddel. De condooms zijn transparant en gevormd van natuurlijk rubber (latex).

Te gebruiken bij

  • Veilig vrijen

Productvoordelen

  • Dikkere latexlaag
  • Meer bescherming
  • Extra glijmiddel

Gebruiksadvies

Een van u beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat u het condoom omdoet voor u gaat vrijen. Hierdoor voorkomt u ongewenste zwangerschappen en beschermt u uzelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met uw andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet u het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet u stoppen en een nieuw condoom omdoen. Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet u de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Samenstelling

Latex

Inhoud

3, 12 of 20 stuks

Verpakkingsvorm

Folieverpakking

Meer informatie

Durex Topsafe condoom is verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 12 en 20 stuks.

Merk

Durex

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen