Easy Home Test Blaasontsteking En Urineweginfectie

De Easy Home Test Blaasontsteking en Urineweginfectie is een zelftest voor het aantonen van een urineweginfectie of (verborgen) nierschade.

 12,05
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Easy Home Test Blaasontsteking En Urineweginfectie

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Easy Home Test Blaasontsteking en Urineweginfectie is een zelftest voor het aantonen van een urineweginfectie of (verborgen) nierschade.

Productvoordelen

  • Eenvoudige en betrouwbare zelftest

Gebruiksadvies

Voer de test 's ochtends uit met ochtendurine van die dag: vóórdat u ontbeten heeft en vóórdat u zich heeft ingespannen. Drink geen fruitsap voor het afnemen van de test. Vermijd tijdens het uitvoeren van de test contact tussen handen en ogen of neus. Niet eten, drinken of roken in de nabijheid van de test.

Combinatie met voeding

Drink geen fruitsap voordat u het urinestaal heeft opgenomen.

Samenstelling

3 teststrips in een koker, 1 bijsluiter

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De teststrip is voor eenmalig gebruik. Daarom is het erg belangrijk dat alle instructies gelezen worden voor de start aan de test. Voer alle instructies nauwkeurig uit – het niet goed opvolgen kan leiden tot een verkeerde uitslag. Raadpleeg de huisarts bij een positief resultaat. Neem bij aanhoudende klachten ook contact op met de huisarts.

Merk

Easy Home

Hoe te bewaren

Bewaar de test droog (niet in de koelkast), bij een temperatuur onder de 30°C, niet laten bevriezen. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen