Ecosym Forte

Voor het verwijderen van hardnekkige aanslag van uw gebitsprothese of uitneembare beugel.

 5,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Ecosym Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Voor een lange levensduur van de prothese, implantaat of beugel is het noodzakelijk hardnekkige aanslag en tandsteen regelmatig te verwijderen. Gebruik hiervoor Ecosym Forte. Na enkele uren is aanslag zoals nicotine, rode wijn, koffie en tandsteen zonder problemen verdwenen en is de prothese, implantaat of beugel grondig gereinigd.

Te gebruiken bij

  • Kunstgebit
  • Gebitsprothese
  • Uitneembare beugel

Productvoordelen

  • Eenvoudig en veilig in gebruik
  • Heeft een frisse smaak
  • Tast het materiaal niet aan
  • Na enkele uren is aanslag zoals nicotine, rode wijn, koffie en tandsteen zonder problemen verdwenen en is de prothese, implantaat of beugel grondig gereinigd.

Gebruiksadvies

Vul de Ecosym Gebitsbox met Ecosym Forte tot de bodem van het rooster bedekt is. Leg de prothese, implantaat of beugel in de box en voeg lauw water toe totdat deze volledig is ondergedompeld. Laat Ecosym Forte 8 uur inwerken. Neem het rooster uit de gebitsbox en spoel de prothese, implantaat of beugel onder de kraan schoon met lauw water. Alleen voor uitwendig gebruik.

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Ook verkrijgbaar is de Ecosym gebitsborstel.

Merk

Ecosym

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen