Push Med Elleboogbrace Epi

De Push Med Elleboogbrace Epi vermindert pijnklachten bij een tennis- of golfarm

 46,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Push Med Elleboogbrace Epi

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Push Med Elleboogbrace Epi vermindert pijnklachten bij een tennis- of golfarm. De drukpelotte zorgt voor gerichte druk op de extensoren (tennisarm) of de flexoren (golfarm) van de pols. Op deze wijze wordt de aanhechting van deze spieren op de elleboog ontlast. De pelotte bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. Het kunststof verstevigingselement zorgt voor een gelijk verdeelde druk rond de arm waardoor knellen wordt voorkomen. De goede anatomische pasvorm en het materiaalsoort van de pelotte bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De brace is eenvoudig met één hand rond de onderarm in te stellen en te sluiten.

Te gebruiken bij

  • Epicondylitis lateralis (tennisarm)
  • Epicondylitis medialis (golfarm)

Inhoud

1 stuks

Meer informatie

Maat: universeel

Merk

Push Med

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen