Epaderm Crème 50g

Epaderm Crème 50g is een 2-in-1 verzorging: verzachtende huidcrème en hydraterende douchecrème.

 8,97
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Epaderm Crème 50g

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Epaderm Crème is een emolliërende crème samengesteld uit klinisch bewezen bestanddelen die de huid hydrateren en verzachten. Epaderm Crème biedt alle vochtinbrengende en beschermende voordelen die verzachtende crèmes op paraffinebasis kunnen hebben, en kan gebruikt worden bij eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen.

Epaderm Crème is vooral efficiënt als het meteen na het wassen aangebracht wordt, om het verlies van huidoliën tegen te gaan.  Ideaal voor mild tot matig aangetaste huidzones en geschikt voor alle leeftijden, ook voor baby’s.

Hoe werkt Epaderm Crème?
Epaderm Crème is een verzachtende crème speciaal voor zij die kampen met droge huidaandoeningen. Epaderm Crème helpt een barrière te creëren die helpt om het vocht in de huid te houden. Het helpt de huid te verzachten, jeuk te verminderen en vochtverlies te vermijden.

Epaderm Crème als verzachtende crème rechtstreeks op de huid
Epaderm Crème is vooral efficiënt als het meteen na het wassen aangebracht wordt, om het verlies van huidoliën tegen te gaan. In functie van de mate waarin de huidzone aangetast is, wordt Epaderm Crème meermaals per dag aangebracht (zie aanbevolen hoeveelheid).

Smeer Epaderm Crème goed in de huid in, met bewegingen mee in de richting van de haargroei.

Epaderm Crème als huidreiniger onder de douche
Epaderm Crème gebruiken als hydraterende douchecrème, zorgt ervoor dat een droge huid gewassen kan worden, zonder bijkomend vochtverlies of zonder problemen die gewone zeepadditieven kunnen creëren.

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de hand, houd onder warm water en gebruik zoals gebruikelijk.

Verzachtende crèmes als basisbehandeling
Verzachtende crèmes horen de basis te vormen in de aanpak van eczeem en droge huidaandoeningen. Ze horen rijkelijk en veelvuldig gesmeerd te worden, ook als de huidconditie verbeterd is.

Kinderen hebben gemiddeld 250g per week nodig, en kinderen ouder dan 10 jaar en volwassenen behoeven gemiddeld 600g per week voor gebruik op hun ganse lichaam.

In de verzorging van droge huid is het aangewezen om bij het wassen zeep of producten met detergenten te vermijden omdat ze vochtverlies uit de huid bevorderen.

Productvoordelen

  • 2-in-1 verzorging: te gebruiken als verzachtende huidcrème en als hydraterende douchecrème
  • Geschikt voor mild tot matig aangetaste huidzones
  • Geschikt voor alle leeftijden, ook voor baby’s
  • Vrij van parabenen, geen geur- en kleuradditieven
  • Hygiënisch, handig en snel gebruik
  • Epaderm crème helpt een barrière te creëren die helpt om het vocht in de huid te houden

Samenstelling

Gele zachte paraffine, vloeibare paraffine, emulgerende was, chlorocresol en gezuiverd water.

Inhoud

50 gram

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen