Salus Epresat Vloeibare Multivitamine

Salus Epresat Vloeibare Multivitamine is een voedingssupplement voor dagelijks gebruik en bevat onder andere vitamine A, B6, C en D, die het immuunsysteem ondersteunen.

 19,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Salus Epresat Vloeibare Multivitamine

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Begin u dag goed met Epresat Multivitamine. Voeg deze mix van belangrijke vitamines tijdens het ontbijt aan uw glas water of fruitsap toe om het maximale uit uw dag te halen. Epresat Multivitamine bevat belangrijke vitaminen en is een gezonde start voor alle leden van het gezin. Deze vloeibare ontbijtmulti verdient dan ook bij iedereen een prominente plaats op de ontbijttafel.

Epresat Multivitamine is een vloeibare Multi voor dagelijks gebruik, heeft een uitstekende smaak en helpt je lichaam om fit te blijven. Naast de vitamines A, B, C, D en E bevat deze vloeibare multi ook kruiden als Echinacea, Mariadistel, Bruine Algen en Tarwekiemen.

  • De vitamines A, B6, C en D in de vloeibare multivitamine dragen bij aan de normale werking van het immuunsyteem. 
  • De vitamines B2 en B6 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en ondersteunen de normale werking van het zenuwstelsel. 
  • De vitamine D in deze vloeibare multi draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden en van een normale werking van de spieren.

Productvoordelen

  • Epresat Multivitamine is vloeibaar, kant en klaar, wordt goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen. 
  • Het bevat verschillende vruchtensapconcentraten en planten en heeft een aangename fruitige smaak.

Dosering

Neem dagelijks een half maatbekertje (10 ml) voor het ontbijt.

Samenstelling

Werkzame stoffen per 10 ml
Vitamine A 654 mcg 82%ADH*, Vitamine D 5,45 mcg 109%ADH*, Vitamine E 9,16 mg 92%ADH*, Vitamine C 87,2 mg 145%ADH*, Vitamine B1 1,64 mg 117%ADH*, Vitamine B2 1,64 mg 102%ADH*, Vitamine B5 21,8 mg 120%ADH*, Vitamine B6 2,18 mg 109%ADH*.
*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingrediënten: vruchtensap van sinaasappel, guave, passievrucht, abrikoos waterig aftreksel uit: mariadistel, cola, bruine algen, tarwekiem, echinacea fructose waterige gistextracten dikmiddel: alginaat sinaasappelolie.

Bevat geen

Alcohol, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen.

Inhoud

250 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Merk

Salus

Hoe te bewaren

Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen