Etixx Isotonic 35 gram

Etixx Isotonic dorstlesser met suikercombinatie.

Etixx Isotonic 35 gram

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tijdens het sporten gaat het lichaam transpireren. Het lichaam doet dit om ervoor te zorgen dat de lichaamstemperatuur niet te hoog oploopt. Transpireren kan invloed hebben op het prestatievermogen. Het is daarom belangrijk om goed te blijven drinken. Ideaal om te drinken is Isotonic. De combinatie glucose-fructose (2:1) kan leiden tot 1. een grotere hoeveelheid suiker die kan worden opgenomen, 2. een snellere maaglediging en 3. een verhoogde vochtretentie.

Te gebruiken bij

  • Dorst

Productvoordelen

  • Een grotere hoeveelheid suiker die kan worden opgenomen
  • Een snellere maaglediging
  • Een verhoogde vochtretentie

Gebruiksadvies

35 g poeder oplossen in 500 ml water (2 schepjes = 35 g poeder)

Samenstelling

Maltodextrine 21 g - Sucrose 3,5 g - Fructose 3,5 g - Glucose 3,5 g - Natriumchloride - Sinaas, citroenzuur (aroma’s) - Kaliumfosfaat - Calciumcarbonaat - Magnesiumcitraat - Sucralose, Acesulfaam K (zoetstoffen) - Oranjegeel (kleurstof) kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden - Mangaanbisglycinaat.

Inhoud

35 gram

Verpakkingsvorm

Zakje

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel & Watermeloen.

Merk

Etixx

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen