Eye Fresh Alles-in-één Zachte Contactlenzen

Eye Fresh Alles-in-één Zachte Contactlenzen is geschikt voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van in principe alle soorten zachte contactlenzen.

* Verplichte velden

Vanaf  2,02
Aantal:

Eye Fresh Alles-in-één Zachte Contactlenzen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Eyefresh Alles-in-één Zachte Contactlenzen is geschikt voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van in principe alle soorten zachte contactlenzen.

Gebruiksadvies

Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog. Neem uw lens van het oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5-10 druppels Eyefresh op de lens en wrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met Eyefresh. Plaats de lens vervolgens in de met verse Eyefresh gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de lenzen gedurende de nacht in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfecteer kunt u de lenzen direct inzetten. Wanneer de lenzen gedurende een langere periode niet gebruikt worden, dient u ze in de Eyefresh vloeistof te bewaren.

Houd altijd dezelfde volgorde aan bij het inzetten en verwijderen van de lenzen om verwisseling te voorkomen. In geval van oogirritatie, staak het gebruik en raadpleeg een arts of contactlensspecialist. Raak de opening van de flacon niet aan. Houd de lenshouder goed schoon.

Inhoud

100 of 240 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Meer informatie

Eyefresh Alles-in-één Zachte Contactlenzen is door middel van filtratie gesteriliseerd.

Merk

Eyefresh

Hoe te bewaren

Na opening niet langer dan 60 dagen gebruiken. Bewaren tussen 4°C en 25°C. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen