Fagron Koelzalf FNA

Fagron Koelzalf FNA is een vetcrème en wordt gebruikt ter ondersteuning van de behandeling van diverse huidaandoeningen.

 2,90
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Fagron Koelzalf FNA

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vetcrème met een hydraterend, beschermend en licht verkoelend effect voor de droge huid (met jeukklachten). Deze vetcrème wordt gebruikt ter ondersteuning van de behandeling van diverse huidaandoeningen.

Gebruiksadvies

Tenzij anders voorgeschreven 2 maal per dag aanbrengen. U kunt de vetcrème gebruiken zolang u deze nodig heeft.

Bijwerkingen

Deze vetcrème zal nauwelijks aanleiding geven tot bijwerkingen. Zeer zelden kunnen gevoeligheidsreacties en irritatie van de huid, door één van de bestanddelen van de vetcrème, optreden. Dit merkt u aan huiduitslag, galbulten of jeuk.
Indien u vermoedt overgevoelig te zijn voor één van de bestanddelen kunt u het beste contact opnemen met uw arts of apotheker.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen bekend. Indien u ook een andere crème of zalf voorgeschreven heeft gekregen, overleg dan met uw arts of apotheker over de volgorde van smeren.

Zwangerschap / Borstvoeding

U kunt dit middel veilig gebruiken. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind. U kunt dit middel veilig gebruiken.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Samenstelling

Arachideolie, gezuiverd water, witte bijenwas, glycerolmonoöleaat en rozenolie.

Inhoud

100 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Fagron

Hoe te bewaren

Beneden 25°C bewaren, niet in de koelkast of vriezer. Buiten bereik van kinderen bewaren. Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 3 maanden houdbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen