A. Vogel Famosan Salvia

Famosan Salvia Overgang is een krachtig zuiver natuurlijk product dat specifiek helpt bij opvliegers en nachtelijk transpireren en zweten.

 19,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Famosan Salvia

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Famosan Salvia Overgang is een krachtig zuiver natuurlijk product dat specifiek helpt bij opvliegers en nachtelijk transpireren en zweten. Het product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijk inzichten en bevat een sterk geconcentreerd salvia-extract dat uw lichaam op 100% natuurlijke wijze ondersteunt. En dat betekent dat het natuurlijke overgangsproces gewoon intact blijft.

Te gebruiken bij

  • Overgangsklachten

Productvoordelen

  • Helpt bij opvliegers en nachtelijk transpireren en zweten
  • Sterk geconcentreerd
  • 100% natuurlijk

Dosering

2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Bijwerkingen

In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product in het algemeen prima verdragen.

Interacties

U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • Overgevoeligheid voor een van de componenten

Samenstelling

Plantenextract: echte salie (Salvia officinalis) 6%;, vulstof (microkristallijne cellulose), glansmiddel (katoenzaadolie).

Inhoud

60 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Tips voor een soepele overgang:

  • Uw stofwisseling wordt langzamer. Eet dus ook wat minder. Ongeveer tweederde van wat u gewend bent.
  • Uw botten kunnen tijdens en na de overgang ondersteuning nodig hebben. Zorg daarom dat u voldoende vitamine D en calcium en andere mineralen binnenkrijgt. U kunt ook Famosan Calcium Soja nemen. 
  • Voldoende drinken is belangrijk voor een goede stoelgang en voor het afvoeren van afvalstoffen. Drink minimaal 1,5 à 2 liter vocht per dag, met name tussen of na de maaltijd. Vermijd koffie en alcoholische dranken. Goed om te drinken zijn water, ongezoet vruchtensap, Bambu koffievervanger en (gevarieerde) kruidenthee. Kies in plaats van suikerhoudende frisdranken voor mineraalwater, verdunde Molkosan (2 à 3 eetlepels in een glas niet-bruisend bronwater) of groentesap. 
  • Blijf lekker in beweging. Het is goed voor sterke botten, maar ook voor uw geest. Bewegen helpt bij sombere en prikkelbare gevoelens.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen