Davitamon Femfit

Multivitamine met mineralen en vitex agnus cactus voor vrouwen.

 13,32
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Davitamon Femfit

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Multivitamine met mineralen en vitex agnus cactus voor vrouwen. 

Vrouwen in de vruchtbare leeftijd hebben een andere behoefte aan vitamines en mineralen dan mannen. Daarnaast heeft het vrouwenlichaam door hormonale wisselingen maandelijks te maken met verschillende lichamelijke veranderingen. Speciaal voor vrouwen (20-50 jaar) combineert Davitamon in Femfit vitamines, mineralen en het natuurlijke extract vitex agnus cactus. De samenstelling is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van het vrouwenlichaam.  Het voorziet enerzijds in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en helpt anderzijds bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie. 

Menstruatie
De mate van ongemak tijdens de menstruatie varieert van vrouw tot vrouw. Typische menstruatieongemakken worden veelal veroorzaakt door schommelingen van de hormoonspiegels in het lichaam. Vitex agnus cactus, ook wel kuisboom of monnikspeper genoemd, is een natuurlijk extract, dat helpt bij ongemakken rondom de menstruatie. Ook verschillende vitamines en mineralen geven ondersteuning. Vitamine B6 en zink helpen om de hormoonhuishouding in balans te houden. En vitamine B8, B12 en magnesium zijn goed voor de gemoedstoestand. 

IJzer
Door bloedverlies bij de menstruatie hebben vrouwen een hogere ijzerbehoefte. IJzer heeft een gunstige invloed op de vorming van rode bloedcellen en helpt je om je weer fit te voelen. Daarnaast werken vitamines ook mee. Zo stimuleert vitamine C de opname van ijzer en bevorderen vitamine B2 en A de beschikbaarheid van ijzer in het lichaam. 

Energieniveau
Gedurende de menstruatiecyclus kun je je soms futloos voelen. Niet alleen ijzer is van belang om je energieniveau op peil te houden. Ook vitamine B1, B2, B3, B5, B8 en B12 en de mineralen jodium, koper en mangaan activeren je natuurlijke energie in het lichaam. 

Huid en haar
Sommige vrouwen merken dat de menstruatiecyclus van invloed is op de huid en het haar. Vitamine A, C, B2, B3, B8, jodium en zink ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Vitamine B8, seleen en zink zijn goed voor de conditie van het haar. 

Productvoordelen

  • Helpt bij ongemakken rondom de menstruatie
  • Goed voor huid, haren en nagels
  • Goed voor de weerstand en het energieniveau

Inhoud

60 capsules

Meer informatie

Helpt bij ongemakken rondom de menstruatie* Vitex agnus cactus
Goed voor de weerstand Vitamine A, B6, B11, B12, C en D, koper, selenium, ijzer en zink
Goed voor het energieniveau Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, calcium, jodium, koper, magnesium, mangaan en ijzer
IJzergehalte in het bloed Vitamine A, B2, C en koper
Goed voor de gemoedstoestand Vitamine B1, B3, B6, B8, B12, C en magnesium
Gezonde huid Vitamine A, C, B2, B3, B8, jodium en zink
Goed voor de haren Vitamine B8, seleen en zink
Goed voor de nagels Seleen en zink
Goed voor de hormoonhuishouding Vitamine B6 en zink

Merk

Davitamon

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen