FineTouch Prikpen

De FineTouch Prikpen is nagenoeg pijnloos, eenvoudig te hanteren, veilig en vlekkeloos.

 25,32
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

FineTouch Prikpen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De FineTouch Prikpen is nagenoeg pijnloos. Dankzij het speciale design van het lancet, is de prik bijzonder zacht. Dankzij de holle naald en een minimale prikdiepte van slechts 0,3 mm onstaat er een veel kleiner prikletsel dan met de volle naalden met een prikdiepte van rond de 0.9mm die doorgaans bij capillaire bloedafname worden gebruikt. Hierdoor wordt capillaire bloedafname heel wat aangenamer.

De FineTouch Prikpen is eenvoudig te hanterenHet lancet wordt gemakkelijk in 1 beweging op het prikinstrument geklikt, waarna het prikinstrument klaar is voor gebruik. U moet enkel nog de gewenste prikdiepte met de draaiknopinstellen, en dan op de drukknop drukken om te prikken.

De FineTouch Prikpen is veilig en vlekkeloos. Dankzij het speciale design van het lancet bent u gedurende de hele bloedafname beschermd tegen accidentele naaldprikken. De naald is namelijk permanent afgeschermd, zowel voor als na gebruik.

 

Inhoud

1 stuks

Merk

FineTouch

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen