Exil Flea Free ongediertespray

Exil Flea Free ongediertespray Aerosol ter bestrijding van vlooien en vlooienlarven in huis en werkt 4 tot 6 weken.

 15,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Exil Flea Free ongediertespray

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vlooien op uw huisdier zijn slechts ‘het topje van de ijsberg’. 95 procent van het probleem zit in uw huis in de vorm van vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen. Ziet u vlooien op uw huisdier? Voorkom erger en behandel uw huis snel met Exil Flea Free ongediertespray.

Grondige bestrijding
Met Exil Flea Free ongediertespray bestrijdt u de vlooienlarven die in uw huis aanwezig zijn. Gebruik de spray op alle plaatsen waar uw huisdier regelmatig komt. Doe dit snel, want dan kunt u de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen. Het vlooienprobleem is dan snel opgelost!

Bestrijdt andere insecten en wespen
Vlooien houden niet van Exil Flea Free ongediertespray, maar u bestrijdt er ook andere kruipende insecten en wespen mee. Wel zo veilig!

Lange werkingsduur
Exil Flea Free ongediertespray werkt minimaal 4 tot 6 weken. Ziet u vlooien op uw huisdier? Behandel dan om de 4 weken.

Productvoordelen

De voordelen van Exil Flea Free ongediertespray:

 • Snelle bestrijding van larven en vlooien 
 • Uw huis tot 6 weken vlovrij 
 • Werkt ook tegen ander ongedierte

Gebruiksadvies

Gebruiksaanwijzing
Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen van 0-4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand-mondcontact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen (ook in de weken na de bespuiting, omdat het middel op de behandelde plekken meerdere weken werkzaam blijft). Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten die bij bereiding van voedsel worden gebruikt. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Algemeen
Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in huis. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast jaarlijkse behandelingen van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien met een daarvoor speciaal geregistreerd middel.
Houdt of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen, dus ook achter en onder kasten, koelkast, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen oppervlakken eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plaats door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4-6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden.

Wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren)
Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Deze behandeling dient ’s avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is.

Samenstelling

Werkzame stoffen/ gehalten: Permethrin 0,25%, Tetramethrin 0,05%, Toxicologische groep: Pyrethroïden.

Inhoud

400 milliliter

Meer informatie

Voorzorgen
Lees vóór gebruik het etiket volledig! Exil Flea Free ongediertespray niet op huisdieren toepassen. Gebruik daarvoor een voor dat doel geregistreerd middel. Zeer licht ontvlambaar. Zeer vergiftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken.

Wettelijke gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en wespen in (woon)ruimten, op plaatsen waar kinderen van 0-4 jaar niet kunnen komen. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten.

Veiligheidsaanbevelingen

 • Buiten bereik van kinderen bewaren. 
 • Niet toepassen in ruimten die toegankelijk zijn voor kinderen van 0-4 jaar. 
 • Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. 
 • Niet roken. Niet roken tijdens gebruik. 
 • Keukengerei, aquaria en vogelkooien goed afdekken. Aquariumpompen uitschakelen. 
 • Niet op planten spuiten. Spuitnevel niet inademen. Na toepassing handen wassen. 
 • Aanraking met de huid vermijden. Afval niet in de gootsteen werpen. Afval afvoeren en verwerken als klein chemisch afval. 
 • Houder onder druk. Beschermen tegen zon en niet blootstellen aan hogere temperaturen dan 50ºC. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Bevat permethrin en tetramethrin. Kan een allergische reactie veroorzaken. 
 • Goed schudden voor gebruik. Niet spuiten op gepolitoerde oppervlakten of kunststof. 
 • Vorstvrij bewaren.

Merk

Exil

Hoe te bewaren

Buiten bereik van kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen