Florame Shampoo voor Droog Haar

Florame Shampoo voor Droog Haar bevat organische Palmarosa, Geranium en Ylang-Ylang oliën en Apricot Kernel olie om de haarvezels te voeden en te herstellen.

Florame Shampoo voor Droog Haar

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Florame Shampoo voor Droog Haar bevat organische Palmarosa, Geranium en Ylang-Ylang oliën en Apricot Kernel olie om de haarvezels te voeden en te herstellen. Met deze formule van natuurlijke oorsprong kunt u uw haar zo vaak wassen als noodzakelijk is. De shampoo hydrateert uw hoofdhuid en zorgt voor zacht, licht en glanzend haar.

Gebruiksadvies

Breng de shampoo aan op vochtig haar. Masseer voorzichtig de hoofdhuid en laat de shampoo enkele minuten zitten voordat u de shampoo uit het haar spoelt.

Inhoud

250 of 500 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

De shampoo is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 en 500 milliliter.

Merk

Florame

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen