Earth Therapeutics Tea Tree Oil Gentle Foot Peel

Gun uw voeten een goede scrub beurt.

 9,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Earth Therapeutics Tea Tree Oil Gentle Foot Peel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Behalve uw gezicht, verdienen ook uw voeten zo nu en dan een goede scrub beurt. De Tea Tree Oil Gentle Foot Peel is dan ook samengesteld op basis van een Alpha-Hydroxy Fruitzuur Complex dat er voor zorgt dat de verharde en ongevoelig geworden huid kan worden "gepeeled". Masseer de scrub in en laat deze vervolgens drogen tot een "pasta" op de huid. Het "voeten-masker" kan dan na verloop van tijd worden verwijderd. De Foot Peel bevat heerlijk aromatische ingrediënten als Aloë Vera en Jasmijn en kan behalve voor uw voeten, ook goed voor handen, knieën, ellebogen en andere lichaamsdelen worden gebruikt.

Inhoud

177 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Earth Therapeutics

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen