Earth Therapeutics Tea Tree Oil Cooling Foot Scrub

Een combinatie van Tea Tree olie en met zorgvuldig geselecteerde plantaardige extracten zorgen er voor dat uw voeten weer heerlijk ruiken en aanvoelen.

 9,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Earth Therapeutics Tea Tree Oil Cooling Foot Scrub

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

In Foot Scrub Cooling Tea Tree zijn puimsteen korreltjes, jojoba en abrikoos zaadjes als basis toegevoegd vanwege de scrubbende werking van deze ingredi├źnten. Oude huidcellen worden verwijderd en de onderliggende huidcellen komen hieronder te voorschijn. Een combinatie van Tea Tree olie en met zorg geselecteerde plantaardige extracten zorgen er voor dat uw voeten weer heerlijk ruiken en aanvoelen. Ook zijn wilde munt en wintergroen toegevoegd.

Inhoud

177 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Earth Therapeutics

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen