Formule W Kalknagelpen

De Formule W Kalknagelpen zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier mooie en gezonde nagels krijgt.

 16,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Formule W Kalknagelpen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een schimmel- of kalknagel is een (deels) met schimmel geïnfecteerde nagel. Dat kan zowel een teen- of vingernagel zijn. Dit wordt ook wel onychomycose genoemd. De gepatenteerde formule dringt diep door de nagel en bestrijdt de schimmel onder het nagelbed zonder de gezonde flora aan te tasten. Gebruik de kalknagelpen alleen voor uzelf; zo voorkomt u verspreiding van de infectie.

Te gebruiken bij

  • Bestrijden en voorkomen van schimmel- of kalknagels
  • Verzorgen en versterken van de nagels

Productvoordelen

  • Bestrijdt én voorkomt kalknagels 
  • Zichtbaar resultaat na 1 week 
  • Hygiënisch en handig in gebruik 
  • Doseert zuinig en precies

Gebruiksadvies

1.) Maak de nagel goed schoon. Verwijder eventuele nagellak. Voor een effectieve werking moet u de schimmel- of kalknagel voor de behandeling vijlen. Indien u een sterk verdikte nagel hebt, zal u de nagel eerst moeten knippen en vijlen naar zijn normale verschijning. Gebruik om besmetting van gezonde nagels te voorkomen de vijl nooit voor de andere nagels. Gooi om dezelfde reden de vijl na de behandeling direct weg.

2.) Breng tweemaal daags gedurende vier weken met de pen een laagje op de schimmelnagel aan. Indien de schimmel nog niet in geheel verdwenen is na vier weken, herhaal dan de behandeling.

3.) Daarna brengt u de behandeling terug tot eenmaal per dag gedurende vier weken. Zo voorkomt u dat de schimmel terugkomt. Laat het serum goed in de nagel trekken. Dat duurt ongeveer een minuut. Pas dan kunt u (schone)sokken en/of schoenen aantrekken. Elke week kunt u de tip van de nagelpen vervangen. Na behandeling kunt u de pen eenmaal daags blijven gebruiken om besmetting te voorkomen en uw nagels te versterken. Uiteindelijk duurt het 6-12 maanden voordat een nieuwe nagel is aangegroeid. Pas op met het infecteren van uw gezonde nagels of het besmetten van anderen. Schimmel- en kalknagels zijn namelijk erg besmettelijk. Draag altijd schone sokken of panty’s. Zo voorkomt u een nieuwe infectie. Gebruik de kalknagelpen alleen voor uzelf; zo voorkomt u verspreiding van de infectie.

Samenstelling

Olive Leaf Active, Algae-Active, Phenoxyethanol, Dimethyl Isosorbide, Silk-Active, Boric Acid en Aqua.

Inhoud

4 milliliter

Verpakkingsvorm

Pen

Merk

Formule W

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen