Formule W Wrattenpen

Formule W Wrattenpen verwijdert wratten. 9,42
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Formule W Wrattenpen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Formule W Wrattenpen is een nieuwe methode voor de behandeling en het verwijderen van gewone wratten (verruca vulgaris en verruca plantaris) op handen en voeten door middel van een penapplicator met een sterk geconcentreerde gel. Deze gel stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid vervelt. Op die manier zal nieuwe gezonde huid gevormd worden en zal de wrat krimpen en verdwijnen. Door het fijne kwastje is de vloeistof nauwkeurig aan te brengen. Na ruim 1 week gebruik is de wrat verdwenen (afhankelijk van de grootte van de wrat). 

Te gebruiken bij

  • Wratten

Productvoordelen

  • Kindvriendelijk, door pijnloze werking.
  • Onzichtbare werking, doordat de huid niet wit wordt.
  • Snel en effectief resultaat door hoge concentratie trichloorazijnzuur.
  • De huid herstelt snel, doordat diepere huidlagen niet beschadigd worden.
  • Geen huidbeschadiging / geen littekens.

Dosering

Gebruik de Formule W wrattenpen 2 keer per dag gedurende 4 dagen. Breng de gel zorgvuldig aan op de wrat(ten) zonder de omliggende huid te beschadigen en laat deze inwerken. Een kleine hoeveelheid gel is afdoende, 1 druppel werkt snel en effectief. Staak de behandeling vervolgens gedurende 4 dagen. Indien de wrat na de eerste behandelperiode van 4 dagen nog niet (geheel) verdwenen is, herhaal de behandeling dan nogmaals. Het behandelschema kan in totaal 4 keer toegepast worden met de formule W wrattenpen. Als na 4 behandelingen de wrat nog niet verdwenen is, vraag dan uw arts om advies.

Gebruiksadvies

Bij het eerste gebruik: draai de onderzijde van de applicator totdat de gel zichtbaar is. Bij de volgende behandelingen: voorzichtig draaien totdat een kleine hoeveelheid van de gel zichtbaar is.

Bijwerkingen

Bij contact met de gave huid wordt deze aangetast. Dit kunt u vermijden door vooraf vaseline aan te brengen op de huid rondom de wrat(ten). In geval er bijwerkingen optreden die u als ernstig ervaart of die niet in de gebruiksaanwijzing worden genoemd, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg een arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt

Contra-indicaties

Raadpleeg de bijsluiter voor plaatsen waarop u dit middel niet mag gebruiken en andere contra-indicaties.

Bevat

Trichloorazijnzuur

Inhoud

1,5 milliliter

Merk

Formule W

Hoe te bewaren

Formule W bewaart u op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen. Sluit de pen na gebruik goed af om uitdroging te voorkomen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen